infraestructures

Entra en funcionament el nou pont de la C-58 a Terrassa

Els ramals connectaran l'autopista amb l'avinguda del Vallès

per A.M, Terrassa, Catalunya | 25 d'octubre de 2021 a les 18:09 |
Aquest és el nou pot de l'autopista C-58 en el seu pas per Terrassa. | Cedida
Aquest dilluns a la nit entra en funcionament el nou pont de l'autopista C-58 a Terrassa, que la connectarà amb l'avinguda del Vallès. La Generalitat, en el marc dels treballs d’ampliació de l’autopista C-58 entre Sabadell i Terrassa, en sentit Manresa, ja ha efectuat la prova de càrrega del nou viaducte sobre la riera de les Arenes que donarà continuïtat a la calçada lateral. Tot i que el nou ramal disposarà de tres carrils, provisionalment i per necessitats de l'obra, se n'habilitaran dos.

Així doncs, des d'aquesta mitja nit, amb la seva posada en servei s'anularà definitvament la sortida 19 de l'autopista que permet anar cap al costat oest de l'avinguda del Vallès i cap al carrer Colom a través del carrer Anoia. Aquests mateixos moviments s'efectuaran des de la calçada lateral de l'autopista, mitjançant el nou pont, pel que els vehicles que els vulguin efectuar caldrà que prèviament s'incorporin a aquesta calçada lateral. Una incorporació que està indicada a l'autopista com la sortida 17.


Per poder efectuar aquesta operació, la Generalitat tallarà la sortida 19 de l'autopista, així com l'entrada a l'autopista en direcció a Manresa des del costat est de l'avinguda del Vallès, a partir de les 22 h del dilluns. A molt tardar, a les 6 h del dimarts, el nou pont i les seves connexions s'hauran posat en servei.

Per tant, durant aquesta nit del 25 al 26 d'octubre es recomana als vehicles que procedint de Sabadell o Barcelona vulguin sortir per la, fins ara, sortida 19, ho facin per la sortida 17 i tinguin en compte que aquesta els portarà al costat est de l’avinguda del Vallès, des del que es podran dirigir al pont de França per a passar a l'altre costat de la

 riera. 

 

Participació