La Covid als infants, tema de la jornada de pediatria a MútuaTerrassa

El lema de la setzena edició serà 'Covid en pediatria: el que hem après i el que està per venir'

La Pediatria del MutuaTerrasa celebrarà una jornada centrada en les implicacions de la Covid als infants
La Pediatria del MutuaTerrasa celebrarà una jornada centrada en les implicacions de la Covid als infants | MútuaTerrassa
Carlos Paños
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:53h

El dimarts 26 d'octubre -de 8.50 h fins a les 14 h- l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) acollirà la setzena jornada d'actualització en l'àrea pediàtrica. L'objectiu de l'edició seràtractar les implicacions de la Covid en l'àmbit dermatològic, l'impacte de la pandèmia en els infants o els coneixements sobre el virus que es tenen fins al moment a pediatria, entre d'altres.

L'edició -dirigida pel Dr. Roger Garcia, cap del servei de Pediatria de l'HUMT, la Dra. Marta García, adjunta al mateix servei i el Dr. Tomás Pérez Porcuna, cap clínic de l'HUMDT- rebrà el títol Covid en pediatria: el que hem après i el que està per venir i anirà dirigida principalment per a pediatres, llevadores, residents i metges de família d'aquesta àrea.

El modus operandi de la jornada consistirà en una sèrie de ponències breus, d'uns 30 minuts, on hi participaran una desena de professionals tant de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa com del Sant Joan de Déu, del Vall d'Hebrón i dels Germans Trias i Pujol.

La sessió donarà inici amb la intervenció de la Dra. Esther Calbo, directora de l'Àmbit Mèdic de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, el Dr. Garcia i la Mariola Méndez, supervisora d'Infermeria del Servei d'Urgències de l'HUMT que actualment es troba a l'Àrea Pediàtrica.