coronavirus

El CST ja no té cap pacient Covid

A la MútuaTerrassa només hi ha una persona a l'UCI

per A.M, Terrassa, Catalunya | 25 d'octubre de 2021 a les 10:20 |
Hospital de Terrassa | Georgina Albreda
Els hospitals de Terrassa cada vegada estan més buits de pacients amb Covid-19. Aquest dilluns 25 d'octubre el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), ja no té cap ingressat, una situació que no es donava des de l'inici de la pandèmia. Per la seva banda, a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, es comptabilitzen quatre malats. 

Així doncs, a dia d'avui a la ciutat hi ha cinc persones que necessiten atenció mèdica amb coronavirus, la meitat que juts fa una setmana. En aquests moments, en el CST ja no hi ha cap persona ingressada, ni a l'UCI ni a planta. Aquest cap de setmana s'han donat d'alta les dues que hi havia divendres passat. Per la seva banda, a MútuaTerrassa es mantenen les xifres des de divendres. Ara, només queda una persona a l'UCI, una altra a semicrítics i tres a planta. 


De fet, les bones dades es reflecteixen en les mesures per evitar contagis, que des del passat divendres ja són residuals. També a la ciutat s'ha rebaixat el nivell d'emergència sanitària, per primera vegada des de l'inici de la pandèmia, l'11 de març del 2020. 

A més a més, aquestes últimes setmanes també s'estabilitzen les dades epidemiològiques. Actualment el risc de rebrot es troba en 58 punts, mentre que la setmana passada era superior als 100 punts. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut l'RT actualment es troba en l'1,41. 


Altres notícies que et poden interessar

​ 

​​ 

Participació