benestar animal

La II Festa dels Animals arriba aquest cap de setmana al parc de Vallparadís

L'Ajuntament de Terrassa impulsa una campanya per acollir animals durant el període d'hivern

per A.M, Terrassa, Catalunya | 22 d'octubre de 2021 a les 16:35 |
La Festa dels Animals se celebrarà al Parc de les Percepcions de Vallparadís. | Gala Espín
La segona edició de la Festa dels Animals arriba aquest cap de setmana a Terrassa. L'any passat es va haver d'anular per la situació de pandèmia però enguany torna amb més força que mail. Se celebra aquest diumenge 24 d’octubre al Parc de les Percepcions de Vallparadís.

En total, 39 entitats animalistes sense ànim de lucre tindran presència en aquesta trobada animalista, amb l’objectiu de poder seguir ajudant els animals abandonats i conscienciar del maltractament que pateixen molts d’ells, així com de les possibilitats existents d'adopció.


La jornada comptarà amb diverses activitats adreçades a tots els públics: infantils, música en directe, circuits d’agility per posar en forma els animals, xerrades de conscienciació i desfilada de gossos en adopció, entre d’altres.

La zona estarà acotada amb una entrada i sortida identificada i un únic sentit de direcció que permetrà respectar les mesures de seguretat amb mesures d’higiene i l’obligatorietat de portar mascareta en tot moment.


Campanya d’acollida durant l’hivern


Amb l’arribada de la tardor i l’inici del descens de la temperatura, l’Ajuntament de Terrassa impulsarà la campanya Cases d’acollida per a animals del CAAD. Ser una casa d’acollida implica tenir cura de forma temporal d’un animal fins que se li troba una llar definitiva o fins que es recupera de diferents situacions, de les quals es valora que un centre d’atenció
d’animals no és el lloc més adient per a la seva recuperació.

Normalment, es tracta de cadells menors de 2 mesos que necessiten ser alimentats amb biberó cada poques hores; cadells amb problemes de socialització o animals que per por, estrès, mala socialització o altres motius presenten dificultats per viure a un centre d’atenció d’animals. També poden ser animals intervinguts quirúrgicament, malalts o amb tractament que requereixen atenció o medicació continuada; o animals sèniors o que per altres motius tenen més dificultat de ser adoptats.


 

 

Participació