coronavirus

Només queda una persona ingressada a l'UCI a Terrassa

La ciutat ha rebaixat el nivell d'emergència sanitària, per primera vegada des de l'inici de la pandèmia

per A.M, Terrassa, Catalunya | 22 d'octubre de 2021 a les 11:46 |
Professionals sanitaris | Albert Alemany
A partir d'aquest divendres s'amplien aforament i cauen la majoria de les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. A més a més, a Terrassa s'ha rebaixat el nivell d'emergència sanitària, per primera vegada des de l'inici de la pandèmia, l'11 de març del 2020. Les dades d'incidència són postivies i també es nota pel que fa als ingressats. 


Aquest divendres a Terrassa només queda una persona a l'UCI, una a semicrítics i cinc més a planta Així doncs, des de dilluns passen de vuit a set les persones hospitalitzades, entre l'Hospital de Terrassa (CST) i l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

En aquests moments, en el CST hi ha dues persones ingressades a planta, una més que dilluns. Però ja fa tres setmanes que en aquest hospital no en queda cap a l'UCI. Per la seva banda, a MútuaTerrassa només queda una persona a l'UCI, una altra a semicrítics i tres a planta, dos pacients menys que dillunsLa situació les últimes setmanes ha millorat notablement, ja que fa un mes cada hospital tenia més de 20 persones ingressades amb coronavirus.


A més a més, aquestes últimes setmanes també s'estabilitzen les dades epidemiològiques. Actualment el risc de rebrot es troba en per sota dels 50 punts, mentre que la setmana passada era superior als 100 punts. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut en dues setmanes l'Rt ha baixat passant d'1,71 a 1,15. 

Altres notícies que et poden interessar

​ 

​​ 

Participació