Cultura

Retorna a Terrassa la xarxa Arllibres 1 any i 7 mesos després

La iniciativa municipal d'intercanvi de llibres es reactiva a causa dels bons nivells de la pandèmia

per Carlos Paños, Terrassa, Catalunya | 20 d'octubre de 2021 a les 13:30 |
Llum verda a la reobertura de la xarxa municipal d'Arllibres | Prodis

L'Ajuntament de Terrassa dona llum verda a la reobertura de la xarxa municipal d'Arllibres que, a causa de la pandèmia, portava tancada des del mes de març de l'any passat. Acció que ve donada per l'actual situació de la Covid-19 i la seva millora en les dades sanitàries.

Per aquest motiu, la xarxa d'intercanvi de llibres -que aprofita els troncs dels arbres caiguts des de les ventades que va haver-hi a Terrassa el desembre de 2014- s'ha posat en funcionament amb la Fundació Prodis, una de les entitats membres d'Arllibre, per posar-ho tot a punt. I durant aquesta setmana ja s'han començat els treballs per desprecintar, revisar i reparar tant llibres com instal·lacions.
Pel que fa a les entitats d'acció social i salut implicades en el projecte -que formen part de l'Associació Local d'Entitats per la Inclusió (ALEI)- estan reactivant els grups de voluntaris que es dediquen a garantir el bon funcionament dels intercanvis.

Amb aquesta reobertura els egarencs ja no tindran excusa per no "intercanviar llibres, llegir i deixar volar la imaginació", que és el lema de la xarxa. Els punts per poder fer-ho són 11 i es troben repartits entre el municipi.

 

Participació