Cultura

Terrassa consolida la Setmana del Cinema amb la quarta edició

Se celebrarà del 22 al 27 d'octubre amb visites, conferències i projeccions

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 19 d'octubre de 2021 a les 19:23 |
Presentació de la 4a edició de la Setmana del Cinema de Terrassa | Aj. Terrassa
Terrassa és cinema i cinema es Terrassa. Amb aquest binomi arriba la quarta edició de la Setmana del Cinema, un certàmen que vol posar en valor el bo i millor que té la ciutat en matèria cinematogràfica. Del 22 al 27 d'octubre s'han organitzat diverses activitats, visites, conferències i projeccions per tal d'apropar la ciutadania al món audiovisual i conscienciar sobre el valor i la importància de la conservació i la difusió del patrimoni fílmic.

Emmarcada en la celebració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual de la Unesco, el dia 27 d'octubre, la Setmana del Cinema de Terrassa 2021 aprofundirà en la funció educativa del cinema i comptarà amb visites al Parc Audiovisual o a la Filmoteca de Catalunya. 


També es farà una nova edició del One Shot Terrassa City of Film, un festival amb la
participació de centenars de curtmetratges arribats d’arreu del món. Un dels focus principals d’enguany gira també entorn a la funció educativa i transformadora que sempre ha caracteritzat aquest sector com a tret diferencial d’una ciutat que és Ciutat Creativa de Cinema de la UNESCO. També en formen part les 12 hores fantàstiques de cinema que es farà dissabte 23 al Cinema Catalunya. Com ja és habitual, el programa s'ha presentat aquest dimarts al matí al Cinema de Catalunya de Terrassa i ha comptat amb la participació del regidor de Projectes Audiovisuals, Pep Forn; la tinenta d'alcalde de Cicles de la Vida i regidora d'Educació, Teresa Ciurana; el Focal Point de la Terrassa City of Film de la Unesco i membre de la Taula de l’Audiovisual, Jordi Hernàndez; i el secretari del jurat del certamen internacional de vídeos One Shot Terrassa City of Film, Jordi Escursell.

Programa Setmana Del Cinema 2021 by naciodigital on Scribd

 

 

Participació