Mor un motorista en un accident amb un camió a l'A-2 a Castellbisbal

Amb aquesta víctima, són 109 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

S'han tallat dos carrils de l'A-2 direcció Lleida per un accident mortal.
S'han tallat dos carrils de l'A-2 direcció Lleida per un accident mortal. | SCT
A.M
18 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 15:42h
Accident mortal aquest matí a Castellbisbal. El Servei Català de Trànsit informa que aquest dilluns a les 08.21 hores els Mossos d'Esquadra han rebut un avís per un accident entre un camió i una moto a l'autovia A-2. 

El xoc entre els vehicles ha passat al punt quilomètric 587, a l'altura de Castellbisbal, direcció Lleida. Per causes que encara s’estan investigant, han xocat un camió i una motocicleta i com a conseqüència de l’accident, ha mort el conductor del vehicle de dues rodes. 

Arran de la incidència s'han hagut de tallar dos carrils de l'autovia, i s'han registrat fins a sis quilòmetres de cues. S’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 109 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 39 dels quals motoristes. Unes dades que són provisionals, apunta el SCT.