coronavirus

La Covid segueix estabilitzada a Terrassa

Es mantenen dues persones a la UCI i sis més a planta

per A.M, Terrassa, Catalunya | 18 d'octubre de 2021 a les 10:04 |
Professionals sanitaris | Albert Alemany
Els malalts de Covid-19 es mantenen a Terrassa. Segons les dades actualitzades, aquest dilluns 19 d'octubre hi ha una persona menys ingressades als hospitals de la ciutat, des de divendres. Així doncs, passen de nou a vuit les persones hospitalitzades, entre l'Hospital de Terrassa (CST) i l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

En aquests moments, en el CST només hi hi queda un pacient ingressat a planta. Ja fa tres setmanes que en aquest hospital no en queda cap a l'UCI. Per la seva banda, a MútuaTerrassa es mantenen les dues persones a l'UCI i també es mantenen les cinc a planta. La situació les últimes setmanes ha millorat notablement, ja que fa un mes cada hospital tenia més de 20 persones ingressades amb coronavirus.


A més a més, aquestes últimes setmanes també s'estabilitzen les dades epidemiològiques. Actualment el risc de rebrot es troba en 42 punts, mentre que la setmana passada era superior als 100 punts. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut en dues setmanes l'Rt ha baixat passant d'1,71 a 1,15. 

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​ 

Participació