Mercè Arànega i Enric Magoo tornen als escenaris de Terrassa

L’actriu presentarà ‘Els gossos' al Teatre Principal i el Mag ‘L’inventor d’Il·lusions' al Teatre Alegria

Arriba al Teatre Principal ‘Els gossos’ una obra escrita i dirigida per l'argentí Nelson Valente i interpretada per la famosa Mercè Arànega.
Arriba al Teatre Principal ‘Els gossos’ una obra escrita i dirigida per l'argentí Nelson Valente i interpretada per la famosa Mercè Arànega. | Cedida
Carlos Paños
15 d'octubre del 2021

Després de la seva estrena al Teatre Villarroel de Barcelona, el diumenge 17 d'octubre a les 18 h recala al Teatre Principal de Terrassa Els gossos, una obra escrita i dirigida per l'argentí Nelson Valente i interpretada per la famosa Mercè Arànega. Que amb aquesta ja són tres les obres que l'actriu ha presentat al Villarroel: la comèdia El loco y la camisa (2009) i, en clau dramàtica, El declive (2018).

En aquesta ocasió l'obra -que dura 80 minuts i que compta amb el servei d'audiodescripció i subtitulació- tracta sobre com la Laura en el dia del seu quaranta aniversari, a causa de l'aparició d'un desconegut, treu a la llum -en una festa familiar- secrets enterrats. Històries d'amors, odis i ressentiments, gravats en les mirades dels gossos de la infantesa que ara es projecten al present. El que suposarà que la seva plàcida llar es converteixi en una espècie de camp de batalla i que descobreixi que la seva major heroïcitat és atrevir-se a mirar des de la consciència.

Una acció que també recalca el mateix escriptor, Nelson Valente, ja que a vegades "un detall sense importància, un esdeveniment aparentment casual serveix com a detonador d'una crisi que posarà en joc tots els aspectes de la vida".

Pel que fa a Enric Magoo, el mag reprèn la programació d'arts escèniques aquest diumenge 17 a les 12 del migdia al Teatre Alegria de Terrassa amb un espectacle ple d'humor, enginy i una posada en escena sorprenent. Atès que es desdoblarà en dos personatges que faran riure i somiar a tots els presents.

El show, que dura uns 60 minuts i es troba inclòs dins la programació del 1r Festival de Màgia de Terrassa, estarà ambientat en el laboratori del professor Gargot. Un fet que permetrà al públic -preferentment familiar- endinsar-se en el món dels invents, dels efectes especials i conèixer les bambolines de l'il·lusionisme.

Les entrades tant de l'obra Els gossos, que val 20 euros, com L'Inventor d'Il·lusions, que costa 9 euros, es podran comprar per la pàgina web de Terrassa Arts Escèniques.