L'Ateneu Candela celebra els seus 20 anys amb una programació especial

Serà aquest dissabte 16 d'octubre a partir de les cinc de la tarda i hi haurà activitats per a tots els públics

L'Ateneu Candela acull diverses activitats de la ciutat.
L'Ateneu Candela acull diverses activitats de la ciutat. | Cedida
A.M
15 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:06h
Aquest dissabte 16 d'octubre l'Ateneu Candela celebra els seus 20 anys a la ciutat. I ho fa amb una programació especial, a partir de les 17 hores. El centre social autogestionat de Terrassa oferirà activitats per a tots els públics. Situat al carrer Montserrat, 136, l'Ateneu Candela ha esdevingut un referent per les lluites socials i compartides, a través de la cultura comunitària. 

A partir de les 17 h es farà una activitat infantil de narració de contes, taller i racó de lectura Al pot petit hi ha la bona confitura, a càrrec de Sara Fuente i el Grup Còdol. A les 18.30h serà el torn de la xerrada-debat al voltant de l’autogestió comunitària amb Teixits comunitaris i
lluites: autoorganitzar-nos avui!
, amb la participació de La Ciutat Invisible, l’Ateneu Popular de 9 Barris, La Raposa del Poble Sec, el Centre de Creació Artística El Corralito i l’Ateneu Candela.

A les 20h, hi haurà Recital poètic d’Edicions Poncianes amb assagets, d’Enric Casasses i Pitó, de Guim Valls. A partir de les 21h i durant el sopar a la fresca amb foodtracks (Creps en ruta i La Taqueria), Savamala Dj Set seran les encarregades de posar música.

A les 20:45h hi haurà l’entrega del reconeixement “Tu sí que em representes” a un col·lectiu de la ciutat per la seva feina a Terrassa. A partir de les 22h serà l’hora de la música, amb un concert a càrrec de Judit K. i Lysmorke, amb sintentitzadors, beats electrònics i veus en directe. L’entrada és lliure i respectant totes les mesures de seguretat.