coronavirus

Tres ingressos més per Covid les últimes hores a Terrassa

Només dues persones es troben a la UCI i la resta a planta

per A.M, Terrassa, Catalunya | 15 d'octubre de 2021 a les 10:55 |
Professionals sanitaris | Albert Alemany
Petit repunt d'ingressats per Covid-19 a Terrassa. Segons les dades actualitzades, aquest divendres 15 d'octubre hi ha tres persones més ingressades a les plantes dels hospitals de la ciutat. Així doncs, passen de sis a nou les persones hospitalitzades, entre l'Hospital de Terrassa (CST) i l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, quatre menys que la setmana passada. 

En aquests moments, el CST manté el mateix nombre de pacients que dimecres, amb dues persones a planta. Ja fa dues setmanes que en aquest hospital no en queda cap a l'UCI. Per la seva banda, a MútuaTerrassa es mantenen les dues persones a l'UCI però a planta ara són cinc i no dos els malalts. La situació les últimes setmanes ha millorat notablement, ja que fa un mes cada hospital tenia més de 20 persones ingressades amb coronavirus.


A més a més, aquestes últimes setmanes també han millorat les dades epidemiològiques. Actualment el risc de rebrot es troba en 37 punts, mentre que la setmana passada era superior als 100 punts. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut l'Rt ha baixat vint dècimes passant d'1,71 a 1,47 en pocs dies. 

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​ 

Participació