El tribut a Mecano puja a l'escenari de LaFACT

Serà aquest diumenge 17 d'octubre amb 'La fuerza del destino'

L'espectacle musical que homenatja la banda pop
L'espectacle musical que homenatja la banda pop | EP
Carlos Paños
14 d'octubre del 2021

Mecano torna als escenaris i ho fa amb el tribut sobre la banda liderada per Nacho Cano. Aquest diumenge 17 d'octubre, els fans de a banda podran reviure les cançons que formen part de la banda sonora de les seves vides a LaFACT de Terrassa. 


L’espectacle, creat per músics, cantants i ballarins dels musicals de Nacho Cano, transportarà al públic a l’interior d’un metro, on les parades es converteixen en cançons de Mecano. Serà el diumenge a les 18 h a la Factoria Cultural de Terrassa. 

La fuerza del destino combina la música en directe, la dansa i la interpretació dels personatges que donen vida a aquestes cançons; tot això recolzat per un gran muntatge audiovisual. Pop, rock, rumba, salsa, flamenc, soul o jazz són el gran atractiu d'aquest espectacle.

Mecano no només ha estat un dels grups espanyols de pop més internacionals de les últimes dècades. Les seves cançons, 30 anys després de la seva composició, segueixen sent himnes culturals que recullen la manera de viure, sentir i pensar d'una àmplia generació. El director escènic Hansel Cereza (La Fura dels Baus, Cirque du Soleil, Ballet Nacional) ha participat en aquest muntatge que porta més de 9 anys girant pels escenaris espanyols.