coronavirus

Les UCI de Terrassa tenen dos ingressats per Covid

En total a la ciutat ja només queden sis persones hospitalitzades

per A.M, Terrassa, Catalunya | 13 d'octubre de 2021 a les 14:15 |
Professionals sanitaris | Albert Alemany
Els ingressats per Covid-19 a Terrassa segueixen en caiguda lliure i ja registren les xifres més baixes des de l'inici de la pandèmia. Actualment hi ha sis persones ingressades, entre l'Hospital de Terrassa (CST) i l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, quatre menys que la setmana passada. 

En aquests moments, el CST té un pacient menys ingressat a planta i actualment són dos. A més a més ja fa dues setmanes que no en queda cap a l'UCI. Per la seva banda, a MútuaTerrassa es mantenen dues persones a l'UCI però a planta també s'ha reduït un malalt més i actualment n'hi ha dos. La situació les últimes setmanes ha millorat notablement, ja que fa un mes cada hospital tenia més de 20 persones ingressades amb coronavirus.


A més a més, aquestes últimes setmanes també han millorat les dades epidemiològiques. Actualment el risc de rebrot es troba en 50 punts, mentre que la setmana passada era superior als 100 punts. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut l'Rt ha baixat vint dècimes passant d'1,71 a 1,51. 

Altres notícies que et poden interessar

​ 

​​
 

Participació