Quatre ferits greus en una baralla en un domicili de Ca n'Anglada

Tres per arma blanca i un altre amb ferides al cap

Desnonament al barri del Raval.
Desnonament al barri del Raval. | Carlos Baglietto
A.H.
11 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 19:33h
Un total de quatre ferits greus en una baralla en un domicili, situat al carrer Mare de Déu de les Angustias, al barri de Ca n'Anglada, la matinada del passat dissabte. La Policia Municipal de Terrassa, tal com ha informat aquest dilluns, va rebre diverses trucades que s'estaven produint aldarulls i en personar-se al lloc van trobar una persona ferida.

Això va motivar l'activació d'ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i, posteriorment, van trobar dos ferits més, entre els quals el que seria el que va atacar els altres, amb una ferida incisa-contusa de gravetat al cap. Segons el cos policial, l'agressor es va barallar amb una altra persona, que va aconseguir marxar.

Els dos ferits identificats havien accedit amb violència a casa de l'agressor, acompanyats d'aquesta tercera persona que va fugir pels terrats provocant danys a altres immobles. Va ser aleshores quan es van barallar i va haver-hi els ferits amb arma blanca.

Es van decomissar tres ganivets, dos dels quals i un tornavís tenien restes de sang, que s'haurien utilitzat per agredir. Els Mossos d'Esquadra, posteriorment, van trobar la tercera persona que havia fugit, amb dues incisions d'arma blanca al gluti. Tots van ser traslladats a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.