Una baralla fora d'un local de Terrassa acaba amb dos denunciats i la porta trencada

Dues persones van fugir en cotxe però els van enxampar i van donar 1,25 mg/l a la prova d'alcoholèmia

Vehicles de la Policia Municipal de Terrassa.
Vehicles de la Policia Municipal de Terrassa. | Cedida
A.M
08 d'octubre del 2021
Aquesta matinada la Policia Municipal de Terrassa ha intervingut en una baralla a l'exterior d'un local del barri de Sant Pere Nord. La trucada d’un particular ha avisat a la 1.33 h d’una baralla al carrer del Consell de Cent, amb el carrer de l’Historiador Cardús.

Diverses patrulles han acudit al lloc dels fets, on han trobat un grup de gent barallant-se davant la porta de l’establiment, que es trobava tancada. En adonar-se de la presència policial, algunes de les persones han fugit corrent i dues han marxat en un vehicle.

Els agents l'han interceptat a la cruïlla del carrer de Manresa, amb el carrer de Girona i el conductor ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia, amb una taxa de 1,25 mg/l. Ha quedat denunciat i el vehicle immobilitzat, fins que l'ha retirat per la grua municipal.

Una altra patrulla ha identificat al responsable de l’establiment, que ha explicat que s’havien barallat els clients, en estat ebri, que els havia fet fora del local i que ells havien reaccionat colpejant la porta automàtica de local, provocant-li danys. 

En la mateixa actuació, una patrulla de servei ha trobat, a la 1.50 h, una persona en estat ebri al lloc dels fets que ha començat a increpar als agents. Aquests li han requerit que marxés del lloc, però ha fet cas omís les indicacions. Finalment, els agents han fet una denúncia per incompliment de les ordres formulades per l'autoritat i per insultar o menysprear als agents de l'autoritat.