Cremen dues cuines en poca estona a Terrassa

Una persona va ser atesa amb cremades a la mà

Bombers i Policia Municipal de Terrassa.
Bombers i Policia Municipal de Terrassa. | Cedida
A.M
08 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:45h
Tarda d'incendis a Terrassa. Aquest dijous dues cuines d'habitatges diferents van cremar en poca estona. El primer va ser a les 14.25 quan es va rebre l'avís del 112. En aquest cas s'havia originat un incendi en un habitatge ubicat al carrer de Xúquer i es van activar els Bombers i el SEM.

Quan les dotacions han arribat al lloc van informar que el foc ja es trobava controlat. Sembla que l’incendi s’havia iniciat a la cuina per una paella deixada al foc. Una ambulància va atendre al propietari de l’habitatge de cremades a la mà.

Poc després, a les 15 h, el 112 va avisar d’un altre incendi al segon pis d’un immoble de l’avinguda del Pintor Mir, amb el carrer de Millars. Fins al lloc dels fets van anar-hi la Policia Municipal i tres de Bombers, a més d’una ambulància.

Els efectius de bombers van apagar el foc, que s’havia originat a la cuina i, des d’aquí es va estendre a un tendal. No hi havia ningú al domicili en el moment de l’incendi, però durant l’actuació, la propietària es va presentar al lloc, provinent d’un domicili proper.