Arriba a LaFACT el show del mag i còmic Gerard Borrell

L’espectacle, 'The Big Bang Tontery', s’inclourà dins de la programació del 1er Festival de Màgia

Arriba a LA FACT The Bing Bang Tontery el show del mag-còmic Gerard Borrell
Arriba a LA FACT The Bing Bang Tontery el show del mag-còmic Gerard Borrell | Cedides
Carlos Paños
09 d'octubre del 2021
La Factoria Cultura de Terrassa acollirà el divendres 15 d'octubre a les 21 h la funció The Bing Bang Tontery del reconegut, pels teatres d'arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell. El qual realitzarà una funció basada en el Big Bang que, segons ell, va generar la ximpleria més gran que ha existit mai: la humanitat.


Durant l'espectacle el graduat en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona demostrarà el seu enginy a l'hora d'improvisar en els diàlegs amb el públic, sorprenent els espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia. On parlarà sobre el fet que els límits són l'infinit i més enllà.

El show -que es trobarà dins de la programació del 1er festival de Màgia del municipi- té com a objectiu 'liar-la parda'. Per això es demana un públic adult -recomanablement major de 16 anys- que sigui predisposat, tingui ganes de passar-s'ho bé i, sobretot, vulgui riure sense prejudicis. Les entrades per poder gaudir a l'actuació és trobaran disponibles a la pròpia pàgina de LaFACT.