coronavirus

Els hospitals de Terrassa ja tenen menys de 10 ingressats per Covid-19

Cau a la meitat el risc de rebrot

per A.M, Terrassa, Catalunya | 8 d'octubre de 2021 a les 10:27 |
Professionals sanitaris | Albert Alemany
Els hospitals de Terrassa registren una de les xifres més baixes d'ingressats des de l'inici de la pandèmia. Actualment hi ha vuit persones ingressades, entre l'Hospital de Terrassa (CST) i l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, dues menys que a inicis de setmana. 

En aquests moments, el CST té un pacient menys ingressat a planta i actualment són tres, des de la setmana passada que ja no en queda cap a més a l'UCI. Per la seva banda, a MútuaTerrassa es mantenen dues persones a l'UCI però a planta també s'ha reduït un malalt i actualment n'hi ha tres. La situació les últimes setmanes ha millorat notablement, ja que fa un mes cada hospital tenia més de 20 persones ingressades amb coronavirus.


Aquests últims dies també s'ha notat la millora pel que fa les dades epidemiològiques. Mentre que a principi de setmana, el risc de rebrot superava el llindar dels 100 punts, acutalment ha caigut a la meitat i ara a la ciutat és de 57. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut l'Rt ha passat de ser d'1,71 a 1,61. 

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​ 

Participació