Quatre nous agents s’incorporen a la Policia Municipal de Terrassa

El cos es reforça i ja compta amb un total de 240 efectius

Incorporació dels quatre nous agents al cos de Policia Municipal
Incorporació dels quatre nous agents al cos de Policia Municipal | Policia Municipal de Terrassa
Carlos Paños
06 d'octubre del 2021
Actualitzat el 27 d'octubre a les 12:16h

La Policia Municipal de Terrassa suma des d'aquesta setmana quatre nous agents, després que dissabte acabessin el curs de formació bàsica a l'Institut de Segureta Pública (ISPC). Un fet que no ha arribat per sorpresa, atès que des del mes de febrer d'aquest any el mateix cos va anunciar que, a finals d'estiu, s'afegirien a la plantilla més policies local amb l'objectiu de suplir la marxa d'agents a altres cossos, de jubilacions i d'excedències.

Aquests nous membres, que realitzaran el seu període de pràctiques durant un any per després ser nomenats funcionaris de carrera, fan que la Policia municipal segueixi reforçant-se i ja tingui a la seva disposició un total de 240 treballadors. A més a més, al llarg del 2021 el cos municipal s'ha enfortit amb tres places de sergent, dues de sotsinspector, tres d'agents provinents d'altres cossos i cinc de caporal, que van començar dilluns 4 d'octubre un curs d'un mes i mig a l'ISPC.

Tot i així, durant aquest any encara s'espera omplir una plaça d'Intendent i una d'Inspector -que estan pendents de finalitzar i que tot apunta que serà per novembre- i la incorporació de vuit dels quinze agents, que es van convocar al mes de maig, provinents del procés d'oposició

El regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Xavier F. Rivero, acompanyat de l'Intendent Major, Antoni Flores, i la directora de serveis de Via Pública i Policia Municipal, Fina Fernández, han visitat la prefectura municipal per saludar als nous integrants. L'Ajuntament de Terrassa ha comunicat que les convocatòries no només continuen obertes aquest 2021 sinó que també durant el 2022 i el 2023 on, per cada any, es preveu l'entrada de 10 efectius més.