coronavirus

Una escola de Terrassa té 274 alumnes confinats per positius de Covid-19

Consulta tots els centres amb grups que han hagut de tancar

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 4 d'octubre de 2021 a les 12:19 |
Actualment hi ha 370 alumnes a casa. | Gemma Sánchez/ACN
Els positius per Covid-19 a les escoles de Terrassa segueixen creixent. Actualment a la ciutat hi ha un total de 14 grups, de 370 alumnes i dos docents confinats per positius de coronavirus. Però gairebé tots estan concentrats en una sola escola. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut, a l'escola Vedruna Vall de Terrassa hi ha 10 grups confinats, que representen 274 alumnes i dos docents o personal d'administració. 

Una xifra que aglutina gairebé tots els casos de la ciutat. La resta d'escoles afectades tenen un grup confinat cada una amb diversos alumnes seguint la quarantena. Aquests centres educatius són: el Sagrado Corazón de Jesús (24), Escola Josep Ventalló i Vintró (18), Escola Sant Llorenç del Munt (23), Escola Les Arenes (19), i l'Institut Egara (12). 


Sigui com sigui, cal tenir en compte que aquestes dades són les que ofereix cada centre al Departament d'Educació i presenten alguns retards en la notificació i, a vegades, errors. En ocasions, per exemple, centres totalment confinats afirmaven que no tenien cap classe tancada o no s'hi havia detectat cap positiu.

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​

 

Participació