coronavirus

S'estanquen els ingressats per Covid-19 a Terrassa

El risc de rebrot supera els 100 punts i creix l'Rt a la ciutat

per A.M, Terrassa, Catalunya | 4 d'octubre de 2021 a les 11:45 |
Professionals sanitaris | Martí Segura Ramoneda
Tot i que la situació en els hospitals s'estanca, les dades epidemiològiques tornen a pujar, tímidament. Actualment els ingressos als hospitals de la ciutat de Terrassa per Covid-19 són semblants als del divendres. En total, 10 persones malaltes, entre l'Hospital de Terrassa (CST) i l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, dues més que abans del cap de setmana. 

En aquests moments, el CST manté els quatre pacients ingressats a planta,i ja no en queda cap a més a l'UCI. Per la seva banda, a MútuaTerrassa dues persones estan a l'UCI però a planta n'hi ha quatre, un parell més que divendres. Amb tot, la situació millora des de principis de setmana, quan hi havia 20 persones i de fa tres setmanes, quan n'hi havien 24 i 25, respectivament.


No obstant això, en els últims dies a Terrassa ha augmentat tant el risc de rebrot com l'Rt. Actualment la ciutat té un risc de rebrot que torna a superar el llindar dels 100 punts i se situa en 106.  moderat. Pel que fa a l'RT ara és d'1,71 amb 84 positius en l'última setmana. 

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​ 

Participació