L'enginyera industrial, Laura Tremosa, reconeguda amb un Premi Muncunill

La cinquena edició se celebra aquest dijous 7 d'octubre al Teatre Principal amb aforament limitat

Laura Tremosa, la segona dona catalana en obtenir el títol d’Enginyeria Industrial.
Laura Tremosa, la segona dona catalana en obtenir el títol d’Enginyeria Industrial. | Wikipedia
A.M
02 d'octubre del 2021
Laura Tremosa rebrà el Premi Muncunill a la Innovació Honorífic. Nascuda l'any 1937 a Espolla, Tremosa va ser la segona dona catalana en obtenir el títol d’Enginyeria Industrial. Aquest 2021 els Premis Muncunill arriben a la seva cinquena edició, un certamen que va ser creat per l'Ajuntament amb l’objectiu d’apropar la innovació a la ciutadania des de totes les seves vessants i enfortir el posicionament de Terrassa com a referent dins l’àmbit de la innovació.

Aquesta vegada els premis compten amb cinc categories: a la Innovació Local; a la Innovació Empresarial d’àmbit Estatal; a la Innovació Cultural d’àmbit Estatal; a la Innovació Social d’àmbit Estatal; i a la Innovació Honorífic. Cadascuna de les categories dels Premis Muncunill a la Innovació té el seu propi jurat d’experts designat anualment per l’Ajuntament de Terrassa. 

El regidor d’Innovació, Pep Forn, explica que “Terrassa, sempre ha estat un referent de la innovació entesa com a base de progrés. En aquesta línia, els premis Muncunill volen fer extensiva i propera la innovació i reconèixer, al mateix temps, la feina, l’esforç i el compromís de totes aquelles persones que treballen per fer una societat millor a través de la innovació i de les seves múltiples aplicacions”. 

Enguany, l’acte institucional d’entrega dels premis tindrà lloc el dijous 7 d’octubre a les 18.30 h al Teatre Principal, amb reserva prèvia i limitació d’aforament per complir amb totes les mesures de seguretat i prevenció vigents actualment. La gala, que es podrà seguir en directe a través del Canal YouTube de l’Ajuntament, estarà conduïda per la periodista Sheila Alen.