La PAH atura un nou desnonament però reclama el reallotjament de la família

L'entitat alerta que els pròxims mesos ja hi ha agendats desenes de llançaments a Terrassa

Membres de la PAH Terrassa després d'aturar el desnonament.
Membres de la PAH Terrassa després d'aturar el desnonament. | Anna Mira
30 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:43h
A les nou del matí diversos membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Terrassa s'han aplegat al carrer Santa Cecília -a Ca n'Anglada- per donar suport al Yayah i a la seva família. Tenien una ordre de desnonament prevista per les 10 h. La sisena. Un parell de patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han mantingut al final del carrer, a l'espera de l'arribada de la comitiva judicial. 

Yayah, nerviós, ha parlat amb l'advocada per mirar d'ajornar, de nou, el llançament. La seva dona esperava a casa i els dos fills, ja éren a l'escola. Passats dos quarts de deu del matí, membres de la PAH, també en contacte permanent amb l'advocada i els jutjats han confirmat que el desnonament quedava aturat, per sisena vegada.  

Aplaudiments i crits de "Si se puede" han fet rebaixar la tensió i els nervis del moment. Ara tenen tres mesos per seguir lluitant per tenir un reallotjament i aconseguir que els tramitin un lloguer social en el mateix pis que estan vivint. La PAH ha recordat que és un dret i que faran el possible per aconseguir-ho. La mateixa plataforma també ha alertat que ja tenen desenes de desnonaments programats pels pròxims mesos, fins el mes de març.