El PSC, contrari a deixar el CAAD en mans d'entitats animalistes

Els socialistes acusen el govern de populisme i victimisme i consideren que la millor manera de garantir el benestar animal és a través de la gestió pública

El regidor del PSC, Javier García.
El regidor del PSC, Javier García. | Cedida
A.M
29 de setembre del 2021
Actualitzat a les 19:14h
El Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Terrassa fa una ferma aposta per mantenir la gestió pública del del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa (CAAD). Consideren que externalitzar el servei, tal com ha anunciat el govern local, seria perjudicial pels animals. Així ho han expressat els regidors de la formació socialista, Javier García i Josefina Moreno, en roda de premsa. 

Fins ara la gestió del CAAD anava a càrrec de l'empresa municipal de neteja, Eco-equip, però el govern local considera que cal passar a una altra etapa i deixar la gestió del Centre en mans d'entitats animalistes. És per això que pròximament s'obrirà un concurs públic per licitar el contracte. Una decisió que pel principal grup a l'oposició "anirà en detriment de la prestació del servei i serà una mala noticia tant pels animals del centre com pels voluntaris i personal al servei del CAAD, ha puntualitzat Moreno.  

"Cal dignificar les condicions dels animals que hi ha al CAAD i implantar totes les millores necessàries per tal d’assolir l’objectiu principal, que és garantir que la durada de l’estada al centre sigui la més curta possible promovent i agilitzant els processos d’adopcions i millorar les condicions de vida dels animals que hi són acollits temporalment”, ha afirmat García qui ha refermat la voluntat de mantenir la gestió directa del servei. 

En relació amb les crítiques que el regidor de Benestar Animal, Noel Duque, ha manifestat contra l’oposició, Josefina Merino ha considerat “inadmissible que el govern municipal, amb majoria absoluta, responsabilitzi als altres de les seves incongruències. És una mostra més del populisme i victimisme d’aquest govern".