La Cambra ofereix un programa de formació internacional

A més a més també s'ofereix un curs amb un simulador de negocis

Edifici de la Cambra de Terrassa
Edifici de la Cambra de Terrassa | Cedida
A.M
29 de setembre del 2021
Actualitzat a les 18:06h
La internacionalització de les empreses és un pas que a vegades fa vertigen. És per aixque la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha posat en marxa un nou projecte de formació internacional sota la marca Som INternacionals. Es tracta d'un  programa integral que implica i prepara les diferents àrees de l’empresa en les matèries que formen part de la disciplina de comerç internacional: compres, logística, màrqueting, finances, etc.

Així, a les empreses amb vocació internacional, la Cambra de Terrassa ofereix una anàlisi de competències professionals en internacionalització i un pla de formació en comerç internacional adaptat a les seves necessitats. Tracta competències transversals rellevants com les habilitats comercials, lideratge, idiomes, treball i gestió d’equips, comunicació, autogestió personal o competències digitals, entre d’altres.

Des de l’equip de formació internacional de La Cambra es donarà resposta amb visites, cursos, vídeos, podcast, webinars o sessions. Així mateix, el nou servei de formació internacional incorpora les eines digitals més innovadores per capacitar els equips i avaluar els processos interns.

A més a més, el pròxim 6 d'octubre es fa el curs presencial Aventura Logística. Viu sense riscos el comerç internacional. Una formació innovadora en la qual es desenvoluparan continguts teòrics que es portaran a la pràctica a través d’un simulador de negocis. Aquesta eina digital obligarà els participants a analitzar la informació i a prendre decisions, i facilitarà l’anàlisi de les implicacions i conseqüències de les mateixes en el negoci.