Denunciades 27 per beure al carrer durant el cap de setmana a Terrassa

La Policia Municipal també n'ha denunciat 17 més per no deixar descansar els veïns

La nit de divendres a dissabte va ser la més problemàtica
La nit de divendres a dissabte va ser la més problemàtica | PMT
A.M
27 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:00h
Els agents de la Policia Municipal de Terrassa han interposat un total de 27 denúncies per beure alcoholal carrer i 17 més per no respectar el descans dels veïns, durant el cap de setmana. La trucada d’un particular va informar dissabte, a la 1.05 h, que un grup de persones estaven fent xivarri i bevent alcohol a la plaça de la Bòbila Segués. Fins al lloc van acudir dues dotacions policials, que van localitzar 11 persones, les quals van ser denunciades per consum de begudes alcohòliques a la via pública i per no respectar el descans del veïnat.

Sis persones més van ser denunciades també la mateixa matinada de dissabte per consum de begudes alcohòliques i molèsties al veïnat. En aquest cas, els fets van tenir lloc a la 1.10 h, a la carretera de Montcada, amb el carrer de Sant Cosme.

Més tard, una altra trucada va informar dissabte, a les 4.25 h, que hi havia un grup de persones protagonitzant comportaments incívics a l’avinguda del Vallès, amb el carrer de Badajoz. Allà els agents locals van localitzar un grup de quatre persones a l’interior d’un vehicle al carrer de Salamanca. Els agents van efectuar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va donar un resultat positiu de 0,48 mg/l, procedint a la immobilització preventiva del vehicle; i van efectuar denuncia a tots quatre ocupants per consum de begudes alcohòliques a la via pública.

Finalment també dissabte es van denunciar sis persones més per consum de begudes alcohòliques a la via pública. La intervenció va tenir lloc a les 19.22 h, després de rebre l’avís que hi havia un grup de cotxes amb els maleters oberts al carrer de Còrdova, amb el carrer d’Almeria, i un grup de gent consumint begudes alcohòliques. Dues dotacions van anar fins el lloc i van localitzar a sis persones consumint alcohol a la via pública, fet pel qual van quedar denunciades.