L'Escola Pia de Terrassa engega un cicle de converses dirigides a famílies i educadors

Es reflexionarà amb persones del món educatiu, de la psicologia, de la pediatria o de la música

A.M
27 de setembre del 2021
Actualitzat el 22 d'octubre a les 11:36h
Cicle de converses a l'Escola Pia de Terrassa.
Cicle de converses a l'Escola Pia de Terrassa. | Cedida
L'Escola Pia de Terrassa posa en marxa un cicle de conferències que té per objectiu el creixement personal de families i educadors. Enguany, Converses amb... es farà en format presencial -a l'escola- o telemàtic i els convidats parlaran de diverses temàtiques. Per assistir-hi cal inscriure's a la pàgina web de l'escola. 

Es tracten de converses obertes i conjuntes per tal de reflexionar amb persones del món educatiu, de la psicologia, de la pediatria, de la música, etc; La primera, sota el títol Estima’m perquè pugui créixer anirà a càrrec de Mercè Conangla, psicòloga, infermera, escriptora i conferenciant. 

Actualment presideix la Fundació Ecologia Emocional, entitat que va crear fa 25 anys. És creadora del model Ecologia Emocional i ha escrit 26 llibres per adults i infants que tracten l’educació emocional i l’art de viure amb benestar, salut emocional i plenitud. Serà el dijous 21 d’octubre a les 19 h i en aquest cas, de manera online.

La segona de les conferències, Educar en positiu, anirà a càrrec de la Isabel i el Dani creadors del compte Una Madre Molona amb 167K seguidors a les xarxes socials, on expliquen en primera persona l’experiència de ser pares. Serà el dimecres 24 de novembre a les 18.30 h

La Miriam Tirado, consultora de criança conscient, escriptora i periodista especialitzada en maternitat, paternidad i criança, serà l'encarregada de la tercera conversa, Criança respectuosa i feliç. Ella és l'autora del bestseller Enrabiats i dels contes Tinc un volcà, El fil invisible o La font amagada. Acompanya a famílies a entendre i connectar amb els seus fills. Tirado compta amb 92,5k seguidors a les seves xarxes social i ha esdevingut una influencer en el sector de la criança arreu del país. És una conferència presencial a l’Escola Pia que es durà a terme el dimecres 19 de gener a les 19 h.

Finalment, la Dra Rosa Casafont, metge de formació i neurocientífica il·lustra farà la xerrada Neurociència i Educació, sobre conceptes complexes sobre l’autoconeixement, el modus operandi de la nostra ment i el nostre pensament i com tot això influencia el nostre aprenentatge. Serà dimarts 15 de febrer de 18.30 h.