Torna la rapada col·lectiva a Terrassa a favor del càncer infantil

Es fa aquest dilluns 27 de setembre al Raval de Montserrat

Campanya de Posa't al seu cap
Campanya de Posa't al seu cap | Cedida
A.M
24 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:47h
El Raval de Montserrat de Terrassa es convertirà, el pròxim dilluns 27 de setembre, en una perruqueria gegant. Torna una nova edició de la campanya Posa't al seu cap que protagoniza la Policias por valientes, de la Policia Municipal de la ciutat i que té per objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. 

Enguany es farà durant tota la tarda de dilluns, de 16.30 a 21.30. La crida es fa perquè tothom qui ho desitgi s'acosti a rapar-se el cap, a tallar-se els cabells o simplement a fer un donatiu. El funcionament serà el mateix que en la resta d’edicions, amb una taquilla on es podran adquirir els tiquets, amb un donatiu mínim de 5 euros, i es comptarà amb la participació de 25 estilistes que tallaran el cabell o pentinaran a qui faci el donatiu.

L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania sobre el primer signe visible de la malaltia una vegada diagnosticada i ja en tractament, com és la pèrdua del cabell a causa de la químio o radioteràpia. A més, les persones que ho desitgin també podran donar cabell a l’associació Mechones Solidarios o venir simplement a dipositar un donatiu.

Hi haurà les actuacions dels pallassos Maldita Sea la màgia de prop del Mag Toni Muñoz i un espai perimetrat per als petits amb la presència de tres dinosaures de Divershow Fiesta. El grup Blacktucada participarà amb una actuació de percussió.

Estilistes col·laboradors: Mira Que Pelu!, Perruqueria & Boutique Nuk’s, Perruqueria Charmes, Tendencies Perruquers, Menspire, Identity Perruquers, Cristina Ribera Perruquers, Fatima, Perruqueria Emy, Deborah’s Hair Salon, Paquita perruquers, Perruqueria Montse Burgueño, Karmen.com, Jordi L. Herrerías, Perruqueria Dalton’s, Carmen Rosa estilistes, Lídia Alvarez Hair stylist, Peluqueria Unisex, Ambro-Maria Lores, Dixa’s estilistas, Perruqueria Glòria, Loli Moreno Perruquers, Perruqueria Jarque i Comercial Brumen.

A més a més, fa uns dies es va presentar el calendari solidari que també busca recollir fons per destinar al càncer infantil. Un calendari que enguany ha escollit els herois i heroïnes que són els menors que lluiten contra aquesta malaltia, com a temàtica. 

L’acte s’ha organitzat tenint en compte les mesures de seguretat per a contenir la Covid-19. L’espai serà perimetrat garantint la distància de seguretat d’1,5 metres. A més, s’habilitaran dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’accés i es realitzarà control d’aforaments, accessos i cues per evitar aglomeracions. També caldrà dur la mascareta posada.