Torna la presencialitat al ple municipal de Terrassa

La sessió se celebra aquest divendres 24 de setembre amb 20 punts

Sala de Plens de Terrassa.
Sala de Plens de Terrassa. | Anna Mira
A.M
23 de setembre del 2021
Actualitzat el 24 de setembre a les 10:16h
L'Ajuntament de Terrassa celebra aquest divendres 24 de setembre el ple municipal corresponent al mes de setembre, el primer del nou curs polític després de les vacances d'estiu. La sessió, que recupera el seu format presencial, comença a les 9.30 h del matí i també es podrà seguir pel canal de Youtube municipal i per la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 FM). 


1. Aprovació dels esborranys de les Actes de les reunions realitzades els dies 25 de maig i 9 de juliol d’enguany (números 7 i 9/2021, respectivament).

Àrea de Territori i Sostenibilitat

2. Aprovació provisional de la Modificació puntual del Pla de Millora Urbana a l’àmbit del Vapor Cortès.

Àrea de Serveis Generals i Govern Obert

3. Modificació de l’acord de cessió gratuïta d’ús dels béns patrimonials propietat de l’Ajuntament de Terrassa al sector del Vapor Cortès a favor de PRODIS.

4. Aprovació de l’expedient de suplement de crèdit número 3 del Pressupost d’enguany.

Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat

5. Aprovació de les bases específiques de les subvencions per als titulars de les autoritzacions per a l’exercici de la venda no sedentària del mercadal Martí l’Humà per tal de mitigar l’impacte econòmic causat per les mesures adoptades per la COVID-19.

6. Aprovació de les bases específiques de les subvencions per al foment d’actuacions per a la dinamització comercial de la campanya de Nadal.

Junta de Portaveus

7. Declaració institucional condemnant la mort de dones víctimes de violència masclista.

8. Donar compte de les Declaracions i Acords eventualment aprovats per la Junta de Portaveus, si s’escau.

Participació Ciutadana 

9. Proposta presentada pel Casal de la Dona de Terrassa i pel Col·lectiu Feministes Terrassa, proposant la realització d’un mural de dones de la ciutat.

Propostes de resolució

10. Presentada per alcaldia-presidència, proposant designar a la Sra. Mariona Vigués representant de l’Ajuntament de Terrassa en el Consell General del Consorci del Centre de Documentació i Museu Tèxtil, en substitució del Sr. Amadeu Aguado.

11. Presentada pel Grup municipal de Tot per Terrassa, en relació amb la gratuïtat de l’autopista C-16.

12. Presentada pel Grup municipal d’ERC-MES, per promoure l’acollida i l’asil de persones refugiades de l’Afganistan i per a la defensa dels drets humans.

13. Presentada pel Grup municipal del PSC, proposant reconvertir els antics jutjats en un centre de Formació Professional.

14. Presentada pel Grup municipal de JxT, sobre emergència lingüística.

15. Presentada pel Grup municipal de Ciutadans, per al compliment de les resolucions del TSJC en matèria lingüística.

16. Presentada pel Grup municipal de Ciutadans, per restaurar la placa commemorativa de la façana principal del Mercat de la Independència.

17. Propostes Urgents. 

Seguiment i control de la gestió d'altres òrgans de govern municipal

18. Donar compte del Decret 15.299/2021, de 14 de setembre, relatiu als canvis produïts respecte a la designació dels càrrecs de representació del Grup municipal Tot per Terrassa.

19. Donar compte del llistat extractat dels Decrets i Resolucions números 7.540 al 9.339/2021, dictats per l’Alcalde-President i Regidors i Regidores delegats.

20. Donar compte del llistat d’acords adoptats per la Junta de Govern Local.

Precs i preguntes