Sorteig | Dues entrades dobles per MMContemporary Dance a la Factoria Cultural de Terrassa

Participa al sorteig de LaTorre i gaudeix de l'espectacle el dissabte 25 de setembre

MMContemporary Dance Company.
MMContemporary Dance Company. | Cedida
A.M
22 de setembre del 2021
Actualitzat el 27 de setembre a les 17:07h

Aquest cap de setmana la Factoria Cultural de Terrassa acull un espectacle de dansa que no deixa indiferent ningú, Schubert's frames - Gershwin suit de la mà de MMContemporary Dance Company. LaTorre sorteja, entre els seus lectors, un dues entrades dobles per la funció del dissabte 25 de setembre a les 20 hores. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins divendres 24 de setembre les 10 hores. Per participar-hi, cal omplir el formulari que trobaràs al peu de la notícia. 

Amb seu a Reggio Emilia, Itàlia,  MMContemporary Dance Company, està dirigida pel coreògraf Michele Merola. La companyia es va crear el 1999 com a centre permanent de producció d’esdeveniments i espectacles i com a promotora de projectes i tallers amb l’objectiu de donar suport a intercanvis i aliances entre artistes italians i internacionals, testimonis i portaveus de la cultura contemporània.

El repertori de la companyia compta amb diversos estils: peces de Merola i d’altres coreògrafs italians i internacionals com Mats Ek, Mauro Bigonzetti, Thomas Noone, Gustavo Ramirez Sansano, Karl Alfred Schreiner, Emanuele Soavi, Enrico Morelli, Eugenio Scigliano i Daniele Ninarello. El 2010, MMCDC va guanyar el premi Danza & Danza Critics en la categoria de Millor Companyia de Dansa Italiana Emergent i el 2017 va obtenir el premi Europaindanza – Mèrit a la coreografia per l’espectacle Bolero de Michele Merola. Actualment, la companyia és una de les més destacades a Itàlia, actua a la majoria de teatres del país i participa a festivals i circuits regionals. A l’estranger, MMCDC ha actuat a la majoria de països europeus, a Corea, Colòmbia, Canadà, Rússia i al Marroc.

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el divendres 24 de setembre a les 10h.

- Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.