coronavirus

La tercera dosi arriba a les residències de Terrassa

Pedro Luís Camarero Izquierdo, el primer vacunat contra la Covid a Terrassa, rep la dosi addicional

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 22 de setembre de 2021 a les 14:06 |
Pedro Luís Camarero Izquierdo, primer vacunat amb la tercera dosi a Terrassa. | Anna Mira
Pedro Luís Camarero Izquierdo, el primer vacunat contra la Covid-19 a Terrassa el passat mes de desembre, ha estat aquest dimecres una de les primeres persones usuàries de residències de Terrassa en rebre la tercera dosi de la vacuna. El Departament de Salut ha començat així a injectar aquesta punxada de reforç a les persones grans que viuen en residències geriàtriques. 

"És necessari vacunar-se i estic molt satisfet" ha expressat el Pedro Luís després de rebre el vaccí a la Casa Vapor Gran, adscrit a MútuaTerrassa. I és que Salut ha començat a vacunar als usuaris de les residències i als centres de dia adscrits a residències. També als malalts de risc del grup set.


En concret, fins dijous s'hauran administrat un total 2.250 dosis, 750 a través del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) i 1.500 a través de MútuaTerrassa. La tercera dosi "reforça la immunitat a la malaltia, sobretot pel que fa als aspectes greus", ha explicat Estefania Uña, referent de gestió de vacunes de MútuaTerrassa. 

Salut està aplicant la mateixa vacuna que ja portaven, en el cas de Terrassa, la de Pfizer. Actualment la regió metropolitana nord ja té el 97% dels usuaris amb les dues dosis i asseguren que estan tenint una molt bona resposta pel que fa a la tercera. 


Altres notícies que et poden interessar

​ 

​​ 

Participació