Diverses denúncies en un sol dia a Terrassa per perturbar el descans dels veïns

En els escorcolls la policia va trobar ampolles d'alcohol, marihuana i una navalla

Patrulles de la Policia Municipal de Terrassa.
Patrulles de la Policia Municipal de Terrassa. | PMT
A.M
20 de setembre del 2021
Actualitzat el 21 de setembre a la 13:36h
Aquest passat cap de setmana la Policia Municipal de Terrassa va haver d'actuar a diferents punts de la ciutat per queixes dels veïns que no podien descansar. La primera va ser la matinada de divendres a dissabte quan la trucada d’un particular va informar, a les 0.25 h, que un grup de persones estaven fent xivarri al parc de Vallparadís, sota el pont de Sant Pere.

Una dotació de la Policia Municipal va dirigir-se al lloc i va comprovar que hi havia un petit grup que en veure els agents va fugir corrent. Els agents van seguir fent patrullatge a la zona, localitzant també a un altre grup al carrer de la Rectoria, que en veure’ls també va fugir. La patrulla va interceptar i identificar a sis persones, que van ser denunciades per pertorbar el descans dels veïns i, a més, dues també per tinença d’estupefaents, ja que duien 2,7 i 1,6 g de marihuana, respectivament.

Més tard, a les 3,12 hores, una patrulla de la Policia Municipal va observar el conductor d’una motocicleta que circulava de forma erràtica pel carrer de Provença i es dirigia cap a un grup de persones que es trobaven fent molt soroll i consumint begudes alcohòliques a la via pública.

Els agents van apropar-se fins on es trobava el grup, interposant sis denúncies per consum d’alcohol a la via pública i dues més a dues persones que duien a sobre una navalla. A més, van realitzar la prova d’alcoholèmia al motorista, que va donar positiu amb taxes de 0,46 mg/l i 0,40 mg/l, quedant denunciat.

Finalment, dissabte a la nit, una trucada a les 23.35 h va informar de molèsties a l’interior d’un local situat al carrer de Sant Leopold, amb el carrer de Sant Valentí. En arribar al lloc, els agents van comprovar que hi havia música molt forta a l’interior d’un local on semblava haver-hi molta gent a l’interior. Els agents van identificar la responsable i van interposar-li denúncia per pertorbar el descans dels veïns.