Aquest és el nou calendari de la Policia Municipal de Terrassa contra el càncer infantil

Enguany la campanya té per lema “Somos héroes y heroínas”

Presentació del calendari solidari de la Policia Municipal de Terrassa.
Presentació del calendari solidari de la Policia Municipal de Terrassa. | Rafel Casanova BCF
A.M
20 de setembre del 2021
Actualitzat el 21 de setembre a la 13:37h
Torna el tradicional calendari solidari de la Policia Municipal de Terrassa per la lluita contra el càncer infantil. Aquest cap de setmana s'ha presentat al Parc Vallès en presència del regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Xavier F. Rivero; acompanyat de membres de la Corporació Local.

Enguany la campanya té per lema “Somos héroes y heroínas”, es duu a terme juntament amb la iniciativa solidaria “Leuco’s by Ingrid” i recaptarà fons per a la investigació del càncer infantil.

El calendari es pot adquirir en dues versions: calendari de paret, amb un cost de 5 euros, i calendari de sobretaula, amb un cost de 3 euros, i es pot trobar a la prefectura de Policia (Edifici Glòries), a la pàgina web www.policiasxvalientes.org i a botigues col·laboradores.

A l'acte també hi han assistit les famílies protagonistes del calendari 2021 i el de 2022, juntament amb fotògrafs, agents de la Policia Municipal i entitats col·laboradores, i ha servit per fer un petit homenatge als protagonistes del calendari de 2021, que no es va poder presentar a causa de la pandèmia.