vacunació

​La vacunació sense cita arriba a la UPC de Terrassa

L'objectiu és augmentar el percentatge de població universitària vacunada per tal de garantir la màxima presencialitat

per A.M, Terrassa, Catalunya | 20 de setembre de 2021 a les 11:25 |
La vacunació contra el coronavirus es farà | Josep M. Montaner
La comunitat educativa de la universitat UPC de Terrassa i de Sant Cugat es podrà vacunar sense cita prèvia aquesta setmana. El Departament de Salut ha posat nous punts de vacunació per garantir el màxim de presencialitat a les universitats. En concret serà el dimarts 21 i 28 de setembre. 

Qui pot vacunar-se? En aquests punts s’hi podran vacunar sense cita totes les persones de la comunitat universitària no vacunades o pendents d’una segona dosi. També estaran oberts a la població que visqui a prop de la zona. 

Quina vacuna es posarà? S’hi administrarà la vacuna Pfizer. 
Què cal portar? Les persones que vagin a vacunar-se han de portar la targeta sanitària o algun document que els identifiqui (DNI, NIE, passaport). Aquesta acció de vacunació compta amb professionals de Mútua Terrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa.


Vacunació als campus universitaris de Terrassa


Els dies 21 i 28 de setembre al Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya. Edifici Campus (carrer de Colom, 2). Vacunació adreçada als estudiants de l’Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) i del  Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM). De 12 h a 17 h.

El dia 23 al CAP Sant Llàtzer. Adreçada als estudiants de l’Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT). De les 13.30 h a les 15.30 h.

Vacunació als campus universitaris de Sant Cugat


El dia 22 de setembre a les Escoles Universitàries Gimbernat, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, a l’aula 03 de la planta baixa, de 12 h a 16 h.

Els dies 23 i 29 de setembre al Campus Esade Sant Cugat, de la Universitat Ramon Llull, a les aules 014, 015 i 016 de l’Edifici Docent, de 12 h a 16 h. 

El dia 27 de setembre al Campus de Sant Cugat de la Universitat Politècnica de Catalunya. Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), al vestíbul de la primera planta (davant de la sala d’actes), de 12 h a 16h.

El dia 29 de setembre al Campus Sant Cugat de la Universitat Internacional de Catalunya, a la planta -2, gimnàs núm. 2, de 12 h a 16 h. 

A més, cal recordar que des del 8 de setembre al Vallès Occidental hi ha obert un punt de vacunació sense cita a la Universitat Autònoma de Barcelona. Està ubicat al centre neuràlgic del campus, en una sala annexa al cinema de la Plaça Cívica, de dilluns a dijous, de 13 h a 19 h, i els divendres, de 9 h a 13 h. 


Altres notícies que et poden interessar

​ 
​​
 

Participació