política

Vicenç Villatoro serà nou director del Memorial Democràtic

El periodista, escriptor i exdiputat de CDC al Parlament substituirà l'historiador Jordi Font en el càrrec

per L.G., Barcelona, Catalunya | 16 de setembre de 2021 a les 20:01 |
Vicenç Villatoro, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
El periodista, escriptor i exdiputat de Convergència, Vicenç Villatoro, serà el nou director del Memorial Democràtic, segons ha avançat el diari Públic. Villatoro es farà càrrec de la direcció en substitució de l'historiador Jordi Font, que ha estat dirigint aquesta àrea de la memòria democràtica des del març del 2019.

Nascut a Terrassa, com a periodista ha treballat a les redaccions de Diari de TerrassaEl Correo Catalán i TV3, especialment en cultura. A més, ha dirigit el diari Avui, la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (l'actual CCMA) i diversos programes culturals a TV3 i el Canal 33, com TrossosCrònica tresMillenium De llibres.


En l'àmbit públic, a més del càrrec que sembla que ostentarà en els pròxims dies, també ha estat director general de Promoció Cultural de la Generalitat, director de l'Institut Ramon Llull i de la Fundació Ramon Llull, membre del consell d'administració de BTV, diputat al Parlament de Catalunya per CDC i director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

 

Participació