Inscripcions obertes pels nous cursos i tallers per a associacions i voluntariat

L'oferta municipal ofereix fins a 68 hores de formació gratuïta

Punt del voluntariat de Terrassa.
Punt del voluntariat de Terrassa. | Aj. Terrassa
A.M
16 de setembre del 2021
L'Ajuntament de Terrassa posa a disposició del voluntariat i del teixit associacitu de la ciutat, 68 hores de formació gratuïta. Els diferents cursos i tallers es faran entre els mesos d'octubre i desembre i es combinarà la formació en línia i la presencial.

En total, el programa inclou vuit cursos i tallers per a entitats i, a més, un curs d’iniciació al voluntariat, pensat per a aquelles persones que es vulguin iniciar en aquest àmbit. Una part important de l’oferta per a entitats està dedicada a l’àmbit de la gestió, amb formacions dedicades al disseny de projectes, la captació de fons o els projectes d’Aprenentatge i Servei. 

Finalment, hi ha noves propostes que complementen la formació del passat semestre i aposten per la millora de la comunicació de les entitats, com el tallers dedicats a l’aplicació de disseny Canva o a la tècnica de l’storytelling. En aquest sentit, la regidora de Qualitat Democràtica, Ona Martínez, ha destacat la renovació de continguts en l’oferta formativa. "Hem vist que cada cop més entitats valoren la importància de comunicar bé, però no sempre tenen persones amb coneixements per fer-ho, i per això hi ha aquestes novetats". 

L’oferta es pot consultar a http://espaientitats.terrassa.cat/ca/properes- formacions/. La inscripció s’ha de fer a través dels corresponents formularis web que hi ha a la informació de cada curs.