Tot a punt per la 7a edició de la Cursa de les Dones de Terrassa

Són 5km i es farà el pròxim diumenge 3 d'octubre

Una edició anterior de la Cursa de Dones de Terrassa.
Una edició anterior de la Cursa de Dones de Terrassa. | Mitjà Marató
A.M
16 de setembre del 2021
L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa organitza la 7a edició de la Cursa de les Dones, activitat esportiva, social i solidària, que se celebrarà el pròxim diumenge 3 d'octubre. Des de l'Associació animen a fer el recorregut, de cinc quilòmetres, "corrent, caminant o saltant, el més important és passar-ho bé i donar visibilitat". Es per això que la cursa està oberta a totes les persones, tant professionals com amateurs. Tothom qui s'inscrigui ha d'abonar 12 euros i s'obtindrà una samarreta de la cursa.

A més a més, enguany la Fundació Oncolliga rebrà una part de les inscripcions de la cursa com a donatiu per a l’entitat. Donatius que seran destinats per continuar amb la tasca de suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida.

La cursa tindrà sortida i arribada al Parc dels Catalans i arrencarà a les 10 hores. Així doncs la sortida Rambla d’Ègara alçada carrer Doctor Cabanes, en direcció nord, girar a la dreta per Av. 22 de juliol. Continuar per 22 de Juliol, Passeig de les Lletres, gir de 180º per continuar pel 22 de Juliol fins el carrer Joan Duch, gir de 180º, Passeig 22 de Juliol fins gir esquerra per tornar a agafar la Rambla d’Ègara. Baixar fins carrer Antonino Pius, gir de 180º direcció Rambla nord i finalitza la cursa al punt de sortida.

Les inscripcions es poden fer fins el diumenge dia 2 d'octubre a les 20 hores. La recollida de dorsals es fa al Decathlon Terrassa els dies 1 i 2 d'octubre.