Torna la ruta De Tapa en Tapa a Terrassa i ho fa amb opcions veganes

Comença aquest divendres 17 de setembre i s'allargarà fins el 10 d'octubre

Presentació de la ruta de la tapa de Terrassa 2021.
Presentació de la ruta de la tapa de Terrassa 2021. | Anna Mira
15 de setembre del 2021
Actualitzat a les 19:01h
Terrassa se'n torna a anar de tapes. A partir d'aquest divendres 17 de setembre i fins el 10 d'octubre, la ciutat recupera la ruta De Tapa a Tapa, una ruta gastronòmica per bars i restaurants de la ciutat que enguany, com a novetat, inclourà algunes tapes vegetarianes i veganes. 

Enguany però, a diferència de la resta on hi havia patrocinadors, "es farà una tapa lliure i una beguda lliure", ha explicat el president del Gremi d'Hostaleria de Terrassa, Xavier Gómez. Tot i les dificultats del moment "hem decidit tirar endavant la ruta per fer ciutat". 

Cada tapa + beguda té un cost de tres euros i es poden consultar la trentena de tapes a Tastal.cat. En aquesta web es pot filtrar la búsqueda per tipologia de tapes i també per horaris, de manera que es facilita a l'usuari trobar allò que busca. Una de les principals novetats és que s'inclouen opcions veganes i vegetarianes, gràcies a la col·laboració amb l'Associació Vegana de Catalunya. De fet, el pròxim 25 de setembre se celebrarà la primera Fira Vegana de Terrassa. 

La ruta arriba a la seva 11a edició i "creix amb varietat" ha explicat el regidor de Turisme, Pep Forn. "Fa destacar Terrassa com un referent turístic en l'àmbit de la gastronomia". Per la seva banda, la tinenta d'alcaldia, Núria Marín, ha agraït l'esforç dels bars i restaurants durant la pandèmia.