joventut

​L'emancipació juvenil centrarà els tallers de la Baumann Oficina Jove

De setembre a novembre es faran una dotzena de cursos

per A.M, Terrassa, Catalunya | 15 de setembre de 2021 a les 15:11 |
Casa Baumann de Terrassa. | GSV
Habitatge, ocupació, salut emocional, educació sexual i afectiva, etc. Aquests són alguns dels temes que es tractaran en els nous tallers de la Baumann Oficina Jove, a partir d'aquest 20 de setembre. Fins el mes de novembre hi haurà una dotzena de tallers adreçats a persones joves i dedicats a l’emancipació juvenil.

Les persones interessades es poden inscriure a les sessions fins a 24 hores abans, o fins a omplir grups, a través de l’enllaç: https://casabaumann.cat/index.php/noticies/1013-activitats-boj-2021.


La regidora de Joventut, Ona Martínez, ha recordat que "l’emancipació és un àmbit d’actuació prioritari en les polítiques de joventut del Govern municipal i per això els tallers de l’Oficina Jove estan posant l’accent en què el jovent tingui informació i formació útil en aquest procés". A més a més, Martínez ha explicat que s'està iniciant els treballs del Pacte per a l’Emancipació Juvenil. 

Hi haurà tallers de salut emocional que s’adrecen a persones de diferents franges d’edat. S’han programat quatre tallers diferents, tots telemàtics, amb un total de set sessions; habitatge que ’adrecen principalment a persones de 18 a 35 anys; educació amb dues sessions telemàtiques per a joves de 14 a 25 anys; ocupació, una activitat telemàtica per a joves de 16 a 35 anys; i educació sexual i afectiva: s’adrecen a persones de 12 a 25 anys.

 

Participació