cultura

Els Minyons volen una de les naus de Cal Reig

La colla castellera ha acordat presentar-se al concurs públic per obtenir-ne la concessió i posar a la venda l'actual seu

per A.M, Terrassa, Catalunya | 14 de setembre de 2021 a les 08:00 |
Futures naus de Can Reig de Terrassa. | Cedida
Els Minyons de Terrassa es presenten al concurs públic de les naus de Cal Reig. Així ho han acordat en una assemblea celebrada aquest diumenge 12 de setembre a la Sala Crespi per àmplia majoria dels socis.

Aquest concurs, que és per a la cessió de les naus, situades al carrer Mare de Déu dels

Àngels, 21, per un temps de 50 anys, exigeix una important inversió econòmica per a fer les reformes i l’adequació de les naus per les necessitats de la Colla.

És per això que l'assemblea ha autoritzat a posar a la venda el local actual de la colla situat a la Casa Jacint Bosch per a poder assumir la inversió en cas que el projecte de la Colla sigui escollit. Situada al carrer Teatre 4-6, va ser adquirida per la Colla en dues vegades, el 1988 que van comprar la Casa Jacint Bosch i el 2001 en que van comprar la finca annexa situada al carrer Teatre, 6.


Durant tot aquest temps la Colla ha adequat la seva seu a les necessitats dels Minyons. No obstant això, ara queden petites i són poc adequades per la pràctica castellera del a colla egarenca. 

 

 

Participació