successos

Condueixen una furgoneta beguts i amb 36 grams de marihuana a Terrassa

Ha passat aquesta matinada en el carrer ample de la ciutat vallesana

per A.M, Terrassa, Catalunya | 13 de setembre de 2021 a les 19:00 |
Policia Municipal de Terrassa
La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat els ocupants d'una furgoneta que circulava per la ciutat amb el seu conductor begut i 36 grams de marihuana. Els fets han passat aquesta matinada, a les 0.30 hores quan la trucada d’un particular ha informat que hi havia dos homes circulant amb una furgoneta que podien estar ebris al carrer Ample, a l’alçada amb carrer del Periodista Grané.

Automàticament, dues dotacions de la Policia Municipal s’han dirigit fins al lloc, on han localitzat el vehicle, amb quatre persones al seu interior. Els agents han realitzat la prova estimativa al conductor, que ha donat un resultat positiu de 0,65 mg/l. Aleshores l'han traslladat a les dependències policials, on se li han realitzat les proves evidencials, donant una taxa de 0,76 mg/l en primera prova i de 0,68 mg/l en la segona.


A més, els agents han localitzat a l’interior del vehicle una bossa amb 36 g de marihuana, interposant també denúncia per tinença d’estupefaents. Els quatre ocupants del vehicle han estat denunciats també per no respectar el descans del veïnat.
 

 

Participació