Meteorologia

Alerta per temps violent, aquesta tarda a Terrassa

Sabadell ha caigut un fort ruixat acompanyat de vent i calamarsa que ha deixat gairebé 50 litres per metre quadrat en mitja hora

per A.M, Terrassa, Catalunya | 10 de setembre de 2021 a les 18:01 |
Núvols de pluja a Terrassa | Anna Mira
Terrassa i el Vallès Occidental estan dins de la zona on el Servei Meteorològic de Catalunya preveu que hi hagi episodis de temps violent aquest divendres a la tarda. Aquest migdia, a Sabadell ha caigut un fort ruixat acompanyat de vent i calamarsa que ha deixat gairebé 50 litres per metre quadrat en mitja hora. Tal com informa el servei d'emergències de Terrassa, els episodis es poden allargar fins al vespre. 
 

Des del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT de Protecció Civil s'ha recomanat a la ciutadania molta precaució en la mobilitat per les zones que es puguin veure afectades per les fortes pluges, i també en les activitats a l'aire lliure. Així, sostenen, que cal evitar aparcar el vehicle en rieres o punts subterranis inundables, i no creuar rius o rieres si baixen amb aigua, sobretot a les zones on s'esperen les intensitats i acumulacions més importants. 

 

Participació