Terrassa

Ballart deixa la presidència del grup municipal i Melgares, nova portaveu del govern de Terrassa

La leucèmia greu del fill de l'alcalde ha preciptat canvis a Tot per Terrassa i al govern municipal

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 10 de setembre de 2021 a les 17:00 |
Lluïsa Melgares és la nova portaveu del govern de Terrassa. | TxT
Canvis al govern de Terrassa i al grup municipal del partit de l'alcalde, Jordi Ballart. La leucèmia greu detectada ara fa un mes al seu fill gran ha precipitat alguns ajustos a Tot per Terrassa i, de retruc, al govern municipal. La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, passa a ser la nova portaveu municipal.

En un comunicat, el govern egarenc expressa que es vol aprofitar l’experiència i bagatge en la política local de Melgares, per reforçar el paper de la figura de portaveu municipal en aquest segon tram de mandat en temes com seguretat, neteja o mobilitat. Per la seva banda, es considera que la portaveu sortint, Núria Marín, podrà exercir plenament la seva tasca com a Tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat i executar totes aquelles accions encaminades a la recuperació del teixit productiu de la ciutat a causa de la Covid-19.


Ballart deixa la presidència del grup municipal


A més a més Marín serà, a partir d'ara, la nova presidenta del grup municipal de Tot per Terrassa, un càrrec que fins ara ocupava Ballart. El partit ha fet aquests canvis després d’un procés intern i responen a la necessitat de reforçar l’estructura interna i alliberar part de la dedicació del fins ara president, i alcalde, Jordi Ballart.


L'últim dels canvis és el que té a veure amb el representant de TxT a la Diputació de Barcelona. En aquest cas, la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, agafa el relleu de Melgares, que no pot compaginar-ho amb el càrrec de portaveu del govern local. 

En els propers dies es farà efectiu el canvi i Boladeras assumirà la gestió de representació del partit en aquest òrgan de representació territorial. Per la seva banda, el canvi de portaveu municipal ja és efectiu i ha estat comunicat en una reunió celebrada aquest divendres a la tarda a la resta de portaveus dels grups municipals presents a l’Ajuntament. Uns moviments que no comporten cap modificació o reassignació de funcions en cap altre membre de l'equip de Govern, mantenint-se la pràctica totalitat de facultats de resolució delegades en els respectius regidors. 

 

Participació