1 de 10
Cultura

El festival Terrassa Noves Tendències busca infants de 4 anys

L'objectiu és fomar part d'una performance-espectacle que tindrà com a eix central el fet de jugar

Espectacle infantil del festival TNT. | Ça Marche
per A.M, Terrassa, Catalunya | 9 de setembre de 2021 a les 18:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Gairebé tot a punt pel festival Terrassa Noves Tendències, que se celebrarà entre el 30 de setembre i el 3 d'octubre. Des del certamen es busquen infants de quatre anys per formar part d'una performance-espectacle que tindrà com a eix central el fet de jugar.

El projecte de la companyia Ça Marche es diu #LoViejoYLoNuevo i calen menors de llengua materna catalana, castellana, anglesa o francesa. Es tracta d'companyia d’arts escèniques de Barcelona especialitzada en el treball amb col·lectius no professionals que en el marc del TNT vol oferir als infants la possibilitat de participar en tallers on divertir-se i introduïr-se en el món del teatre a través del joc.


Els interessats hauran d’enviar un vídeo a produccion@camarche.es fent alguna cosa que els hi agradi fer, explicant un conte (inventat i improvisat) i cantant una cançó (opcional).

Enguany, el cartell el formen 22 espectacles -11 dels quals estrenes- de companyies i artistes catalans i espanyols, la meitat dels quals actuaran en streaming. Per a la present edició es posen a la venda 3.100 entrades amb uns preus que oscil·laran entre els tres i els onze euros. 
Participació