Presó per un dels tres joves que diumenge van entrar a robar en una casa a Terrassa

La col·laboració ciutadana va ser clau per a enxampar els tres lladres

Els Mossos van detenir els tres joves aquest diumenge, 8 de setembre.
Els Mossos van detenir els tres joves aquest diumenge, 8 de setembre. | ND
M.S.
08 de setembre del 2021
Mossos d'Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir aquest diumenge tres joves, un de menor, un de 25 i un de 26 anys, per un robatori amb força en un domicili del carrer de Castellbisbal.

Cap a les vuit del matí, veïns van alertar d'un robatori, i en arribar al lloc, la policia va observar com els lladres havien entrat a un domicili per la finestra i que a dins, tot estava regirat. Els agents van localitzar les eines que haurien utilitzat per forçar l'accés.

Testimonis dels fets van explicar que havien sentit sorolls de matinada i havien vist un jove amb una motxilla i una clau anglesa dirigint-se a un cotxe. Poc després, veïns el van tornar a veure, i en preguntar-li què feia, va fugir després d'amenaçar-los.

Aleshores, un dels testimonis que parlava amb els policies va veure el mateix noi, que va ser aturar després de fugir corrent quan la policia el va voler identificar. Mentre aturaven el fugitiu, un agent va veure com dos joves fugien en un cotxe i els va aconseguir retenir. Durant l'escorcoll del vehicle es van trobar eines que s'utilitzen per forçar accessos.

Per aquests fets, els tres joves van quedar detinguts acusats d'un robatori amb força. El menor va quedar en llibertat, i els altres dos van passar a disposició judicial. El jutge ha decretat presó per un d'ells i llibertat amb càrrecs per l'altre.