Sorteig | Pack familiar pel concert de Xiula a la Factoria Cultural de Terrassa

Participa al sorteig de LaTorre i gaudeix de l'espectacle el diumenge 19 de setembre

Concert de Xiula a Olot.
Concert de Xiula a Olot. | Martí Albesa
A.M
08 de setembre del 2021

Aquest mes de setembre la Factoria Cultural de Terrassa acull un dels concerts familiars més esperats. Arriba Xiula amb el seu Descontrol Mparental, un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Ha arribat l’hora de fixar-nos en el què ens passa a tots i totes des del moment en que criem i l’univers ens canvia.

LaTorre sorteja, entre els seus lectors, un pack familiar de quatre entrades pel diumenge 19 de setembre a la funció de les 12 h. Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins dimecres 15 de setembre les 10 hores. Per participar-hi, cal omplir el formulari que trobaràs al peu de la notícia. 

Els Xiula presenten el seu cinquè disc amb un viatge a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles amb la intenció que tothom s’hi pugui sentir reflectit. Com sempre a través de la música, l’humor i la interacció amb el públic, els Xiula miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares. Hi haurà moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti. 

Ja des d’abans de l’inici de l’espectacle, el clima creat serà el d’una sessió de teràpia amb tocs sorprenents. El públic haurà de respondre unes enquestes virtuals i entrarà en una sala on els rebrà un terapeuta i anirà situant-los en l’aquí i ara. A partir d’aquí començarà el recorregut musical pel cinquè disc de Xiula amb tots els seus altibaixos i visites sorpresa d’alguns clàssics del grup fins a un final de celebració conjunta. 

Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el dimecres 15 de setembre a les 10h.

- Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.