Els Castellers de Terrassa reprenen els assajos amb la Diada de l'Avi Emili a l'horitzó

Actualment es permet assajar a les colles amb 25 membres a la vegada com a màxim

Membres de la colla, durant la tradicional actuació de Sant Llàtzer aquest diumenge.
Membres de la colla, durant la tradicional actuació de Sant Llàtzer aquest diumenge. | Castellers de Terrassa
Redacció
08 de setembre del 2021
Després d'haver aturat els assajos a principis de juliol per l'evolució de la pandèmia, els Castellers de Terrassa van tornar la setmana passada als assajos, que actualment estan permesos en grups bombolla de 25 persones. D'aquesta manera encaren la diada de l'Avi Emili, fundador de la colla, que se celebra aquest diumenge, 12 de setembre.

Diumenge, després d'esmorzar al local de la colla al carrer Pasteur, els membres de la colla aniran al Raval de Montserrat, on faran una actuació de pilars. Tot seguit tornaran al local per fer un dinar de germanor, i a la tarda, hi haurà concert de Tons i Sons. Coincidint amb la celebració, el local acollirà l'exposició “Avi Emili, 40 anys del seu llegat”, que després es podrà visitar a les biblioteques de Terrassa.

Aprofitant la represa dels assajos, els Castellers de Terrassa reivindiquen els castells com a activitat segura i critiquen "el poc suport" rebut per part de les administracions i demana "protocols específics". A més, esperen que en breu, els grups d'assaig "puguin ser més amplis". En aquest sentit, Elisabeth Arpal, presidenta de la colla, "cal suport institucional per no perdre massa social".