Millora la situació epidemiològica de Terrassa: la xifra d'ingressats i la resta d'indicadors, a la baixa

Els casos detectats per setmana es redueixen a la meitat en dues setmanes

Els hospitals de Terrassa compten amb 39 pacients ingressats.
Els hospitals de Terrassa compten amb 39 pacients ingressats. | Albert Alemany
M.S.
06 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:12h
La situació epidemiològica de Terrassa va millorant i s'apropa, després de setmanes crítiques, a les xifres que hi havia abans de Sant Joan, quan va començar la cinquena onada. D'aquesta manera, el nombre de pacients ingressats a la ciutat per Covid-19 es troba clarament a la baixa, així com la resta d'indicadors.

A hores d'ara, 39 persones es troben ingressades per coronavirus als hospitals de Terrassa. D'aquests, 10 es troben a l'UCI. Per Sant Joan hi havia mitja dotzena d'ingressats, però a principis d'agost n'hi havia més de 150. El 20 d'agost, n'eren 57. Dels 39 pacients actuals, 15 es troben a MútuaTerrassa i 24 a l'Hospital de Terrassa. Consulta en aquest enllaç les dades del 20 d'agost.


El risc de rebrot actual se situa en 98 punts, el registre més baix en dos mesos. Fa només dues setmanes era de 200 punts. La velocitat de contagi (Rt), es manté per segona setmana consecutiva en 0,78 punts. El percentatge de positius en proves PCR i d'antígens se situa en un 3,29% (l'OMS situa el 5% com a topall màxim), mentre que en els darrers set dies s'han detectat 118 casos, pels 169 i 236 de les dues setmanes anteriors.