Diada

Els actes oficials de l'11 de setembre a Terrassa tindran un format «simbòlic»

La tradicional ofrena floral a la plaça de l'Onze de Setembre comptarà amb un format reduït

per Redacció, Terrassa, Catalunya | 3 de setembre de 2021 a les 10:09 |
Ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya a Terrassa. | Anna Mira
La tradicional ofrena floral a la plaça de l'Onze de Setembre de Terrassa per aquesta Diada de Catalunya tindrà un format "simbòlic", segons fonts municipals. D'aquesta manera, el pròxim 11 de setembre, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions i per tant, els contagis, l'acte s'escurçarà i tindrà un format reduït.

L'acte oficial d'enguany es limitarà a l'ofrena floral institucional, a partir de les 10 h, al peu del monument Al Vent. Hi participaran els portaveus dels grups municipals. A banda, les entitats rebran un correu electrònic per adherir-se a l'ofrena simbòlicament: les que ho desitgin, constaran en una pantalla enrotllable que acompanyarà l'acte, al costat del monument, com ja es va fer l'any passat.


Per la seva banda, el grup municipal de Ciutadans ja ha confirmat que no assistirà a l'acte exposant que la Diada "no és una festivitat inclusiva i de tots els catalans", ja que "els separatistes se n'han apropiat". En un comunicat, recorden que el partit sempre ha proposat com a Diada de Catalunya el 23 d'abril, Sant Jordi.
 

 

Participació